Kurser

logoMedlem i Förenade Reiki förbundet i Sverige

Välkommen på

Reiki Healing kurs steg 1

                       21-22 november 2020   

                          Fullbokad!

Kurs i Reiki healing

  • Är du nyfiken på healing?
  • Vill du veta vad Reikihealing är och hur det fungerar?
  • Har du funderat på att vilja deltaga i en kurs i Reikihealing?

Jag är utbildad ReikiMaster och håller kurser på Health&Care by Jigler på Kungsholmen i Stockholm.

Inga förberedelser från din sida, är nödvändig mer än viljan och intresset av att lära dig Reiki och det enda redskap du behöver är dina händer. Du bör ha tagit några reikihealing behandlingar  eller någon annan form av energi behandling innan kursen.

Jag undervisar Reiki Grad 1 och i Reiki Grad 2. Så om du känner att du vill lära dig reiki så tveka inte att kontakta mig!

Reiki är något som alla kan lära sig. Du behöver inte ha någon redan existerande ”gåva” för att kunna ta till dig detta.

Reikiutbildningen består av två olika steg och du kan välja att gå endast en, eller båda med ca 3 månaders mellanrum Det finns inga som helst krav på att du ska gå alla två utan det är helt upp till dig och hur du vill använda Reiki.

Alla kurserna ges i små grupper med max 6 deltagare . I varje kurs ingår

kompendium

teori

initieringar

meditationer

 samt praktiska övningar

Diplomering vid varje avslutat kurstillfälle

Självklart bjuder jag på fika och färsk frukt, smoothies under hela kurs helgen.


Du får lära dig självbehandling i Reiki Steg 1 men vi tränar också på att ge varandra Reiki. Du kan gå kursen om du bara vill använda Reikin till hemmabruk för familj och vänner, djur, växter men du kan också jobba med Reiki professionellt , för när du väl fått en initiering, så har du den livet ut. Jag går igenom Reiki historien om stiftaren Mikao Usui.Vi gör praktiska övningar och går igenom teori och kompendium ingår. Frukt och fika ingår under hela helgen. Återträffar ingår. En väldigt  rolig, lärorik och intressant helg där du får tillgång till nya verktyg att använda som du kommer att ha glädje av resten av ditt liv.

Gå gärna in under fliken Vad är Reiki och läs mer om denna fantastiska behandlingsmetod.

Max 6 deltagare har jag på varje kurs. Jag bjuder på Frukt och fika under hela helgen och vi äter lunch gemensamt vid något mat ställe i närheten eller om ni vill ta med er egen så går det bra.

Vi varvar helgen med praktik och lite teori ger utrymme för frågor och svar. Ni får gedigna kompendium med värdefull information! och självklart blir ni diplomerade vid avslutad kurshelg.

 Vid intresse så maila mig på helene@healthcarebyjigler.se för mer info.

 Investering  2500:-

ReikiLevel2Slider-980x275

Reiki Healing  kurs 2

Andra graden

Investering 2500:-

          

Reiki Grad 2

Du blir initierad. Vi lär oss att skicka på distans både till dig själv, andra och till situationer framåt och bakåt i tiden. Detta tränar vi på gemensamt. återträffar och kompendium ingår. Vi gör praktiska övningar och går igenom teori under helgen. Självklart bjuder jag på fika och frukt under hela helgen

Helène Jigler

Reiki Master

Jag ger initieringar och undervisar i alla nivåer av Mikao Usuis system för naturlig healing som en oberoende Reiki Master

Healingmassage kurs By Jigler

Investering 2500:-

 

Vill du lära dig healingmassage som ett komplement till dina Reiki behandlingar?

Under en helg får du lära dig en lugn och avslappnande healingmassage, där vi går igenom behandlingen teoretiskt och praktiskt och alla dess fördelar. Denna behandling är mycket lugn och passar för djup avslappning och är ett fantastiskt komplement till healingbehandlingen. Mina klienter väljer 9 gånger av 10 att ta en healingmassage.

 Du ska ha gått Reiki 1 för att kunna deltaga i denna utbildning.

Jag bjuder på fika, och frukt hela helgen

Kompendium ingår

Diplomering