Kund omdömen

KUNDOMDÖMEN

Här blir man alltid väl omhändertagen i mysig miljö. Har gjort både fransar och bryn samt provat Healingmassage och enbart healing med lysande resultat. Längtar tills nästa gång. Fantastiska resultat, Fantastiska erbjudanden, massage med varma stenar, presentkort och sista minuten bokningar

/ Maria Ljungdahl

Fick uppleva en helt fantastisk healing massage igår av Helene som jag varmt rekommenderar alla! Så avkopplande och att samtidigt fylla på energi depåerna är något vi alla behöver i stressad vardag. Stort tack! Det här kommer jag göra ofta.

/Joanna Kaneteg

Jag vill varmt rekommendera Helenes behandlingar. För mig betyder dom mycket. Grädde på moset är också att hon är så förbaskat rar o go!!

/ Mari Berg

Underbart, fantastiskt o energigivande!

/ Birgitta Birgersson Svensson

Helt fantastiskt…mer avkopplande massage är svårt att få. Att Helene dessutom balanserar upp det som behövs…löser upp djupt rotade blockeringar..lindrar muskel och ledvärk och frigör sådant som vi inte mår bra av är ju helt outstanding. Man kommer in tung och trött och går därifrån lätt glad och fylld med energi.
Snacka om multi-behandling…feelgood all the way..kroppsbehandling top-notch-delux!!!

/ Beatrice Renner

”Balsam för själen är ett säg. Men även en helt fantastisk beskrivning på vad en stund hos Helene är. Hon ger dig och din kropp exakt vad den behöver. Att sedan även få ta del av hennes kunskaper inom Reiki, är bara så berikande. Investera en stund i dig själv. Det är du så värd. Och det är hit du ska gå <3″

/ Mia Klergård

”En fantastisk känsla för kropp och själ jag är mycket nöjd, detta borde bli en rutin i mitt liv.”

/ Christina Magnusson

”Otroligt nöjd! Vill varmt rekommendera Helenes behandlingar och miljön är fantastisk.”

/ Maria Bejhem

Har varit på en helt magisk massagebehandling hos bästa Helene Jigler!! Balsam för kroppen och knoppen!!!❤️ rekommenderas varmt från hela mitt hjärta!! Myyys!!!

/ Minna Snickars

Alla borde unna sig att komma till ro och njuta av Helenes behandlingar. Jag har prövat alla och kommer fortsätta.
Känns verkligen att energin flödar.”

/ Lena Ströberg

”helt underbart. Rekommenderar att ge din partner eller vän i present . eller gå tillsammans med din partner”

/ Anette Roxtröm

”Jag kan varmt rekommendera Helenes healingbehandling! Näring för både kroppen och själen!!”

/ Lena Sterner

”Helt underbar och totalt avslappnande behandling. <3 Längtar till nästa gång jag får chansen att njuta hos Helène.”

/ Carina Lindström

” Jag har gått på healingbehandling flertalet gånger hos Helene och alltid mått bättre när jag gått därifrån. Jag behandlades delvis för nacksmärtor, och efter min sista behandling höll jag mig helt smärtfri och symtomfri i 6 månader. Jag har aldrig mått så bra som efter Helénes behandlingar och kan varmt och innerligt rekommendera hennes behandlingar till alla.”

/ Sophie 

” Att få en healingmassage av Heléne är som att kropp och själ får en energikick! Jag andas lättare, tänker bättre och mår mycket bättre! Helene har förändrat mitt liv på många sätt och jag kommer aldrig sluta gå hos henne! !

/ Anna 37 år