Kund omdömen

KUNDOMDÖMEN

Heléne är helt fantastisk! Är så glad att jag hittat hit och rekommenderar alla att boka tid.

/ Martina S

Fantastiskt som alltid. Bästa Helene ger ett sånt stort omhändertagande. Bästa Reikin och massage, så avkopplande och tryggt. Rekommenderas till alla, hon är magi.

/ Helene L

Obeskrivligt fantastiskt. Du behöver uppleva detta själv för att förstå. Varmt rekommenderas.

/Diana N

Nu var det några år sedan jag var här sist, och jag hade helt glömt bort hur fantastiskt det är. Jag fick både Reiki och Nefertiti healing och det var helt magiskt!!! Jag kommer garanterat göra detta oftare nu för att heala mig själv ge mig den tiden och förutsättningen till ett bättre liv! Tack världens bästa Helene för att du gör det här!!!

/Hanna C

Helene du är så fantastisk! Jag kommer alltid därifrån som en lite bättre version av mig själv. Det känns så direkt i kroppen efter varje behandling ❤️ Har du aldrig varit hos Helene så tveka inte ! Oavsett behandling mottages du men professionalitet och värme.

/Andrea P

Idag fick min dotter äran att träffa Helene också.. Hon var väldigt nervös och hade inte så höga förväntningar. Min dotter har svårt att slappna av och skulle aldrig somna någon annanstans en i sin säng. Jag kunde inte låta bli att få ett stort leende i ansiktet när man hör Helene för andra gången försöka vecka min dotter för att hon ska vända på sig ☺️ Tack Helene för det otroliga jobb du gör med att skapa lugn och ge ny energi ⭐️ Idag har jag en avslappnad och lycklig tjej här hemma ❤️⭐️

/Linda A

Helene är en fantastisk person och jag känner mig alltid så trygg och hållen när jag är hos henne. Jag känner mig mer i balans och mycket piggare!! Rekommenderar henne starkt✨✨✨

Mona S

Magi i vanlig ordning 🙌 Haft sömnproblem och en tid hos Helene hjälper alltid att varva ner och komma i balans under en period.

/Stefan T

Helene är den mest underbara o läkande person. Blir alltid som en ny person efter jag varit hos henne.

/Helene S

Känner mig som en ny människa efter behandlingarna. Otroligt proffsig, varm och inkännande.
Rekommenderar varmt Helene och hennes behandlingar till er alla, ni kommer inte att ångra er.

Var ska jag börja någonstans? Jag är Stamkund sedan 5 år tillbaka. Helene är fantastisk. Man är såååååå
omhändertagen och kopplar av på sekunden väl innanför dörren. Helene har även utbildningar och såååå
underbara behandlingar. Testat nästan allt. Tack för att du är du Helene. All Kärlek ❤️❤️❤️

/Karolin B

För snart ett år sedan i mars så krockade jag med en gokart i hög hastighet i sidled. När man krockat i sådana hastigheter så tänjs mycket i kroppen ut.. vilket tar enorm tid för kroppen att läka och för musklerna att dra ihop sig igen.
Då jag inte fått röra min nacke alls då den är instabil så har behandlingar varit mycket svåra att ge, mer en mediciner mot all smärta.
Efter två månaders heltids sjukskrivning och en operation så började jag söka på nätet .. jag tänkte att något måste det ju kunna finnas för att minska min smärta..
jag fastnade för Healing och fann då Helene.
Vid kontakt fick jag bra förklarat vad healing är och vilken behandling som skulle passa mig bäst. I detta fall är det Reiki healingen då den enda beröringen är händer som vilar stilla mot din kropp.

Det är det bästa jag gjort. Helene har hjälpt mig mycket både psykiskt och fysiskt, då hon lägger mycket tid på dig både innan och under behandling.
Hon tar sig även tid efter man kommit hem, om frågor som skulle dyka upp om sin senaste behandling.
Idag har jag kommit långt, även om jag har en gedigen väg kvar. Så idag är jag uppe på 75% och ska inom några veckor prova på att arbeta 100%
Vet inte hur jag hade orkat att må så här så pass länge om jag inte träffat Helene
Tack snälla för allt 🥰🙏

/Linda

Här blir man alltid väl omhändertagen i mysig miljö. Har gjort både fransar och bryn samt provat Healingmassage och enbart healing med lysande resultat. Längtar tills nästa gång. Fantastiska resultat, Fantastiska erbjudanden, massage med varma stenar, presentkort och sista minuten bokningar

/ Maria Ljungdahl

Fick uppleva en helt fantastisk healing massage igår av Helene som jag varmt rekommenderar alla! Så avkopplande och att samtidigt fylla på energi depåerna är något vi alla behöver i stressad vardag. Stort tack! Det här kommer jag göra ofta.

/Joanna Kaneteg

En otroligt avslappnande och häftig behandling (kombinationen massage/Reiki healing) som jag varmt
rekommenderar alla att prova. Så skönt och avkopplande!

/ Jenny A

Storlaget! Redan bokat nästa besök…

/ Kathinka

Helene är fantastisk som människa och i sin profession. Hon tar hand om min själ, min kropp och mitt hjärta.

/ Anna M

En väldigt fin upplevelse med djup avslappning. Köpte ett presentkort till en vän, direkt, som jag önskar ska få samma innerliga avkoppling, massage och healingupplevelse. Jag önskar också själv att boka återbesök inom kort. Ett stort bonus är den omtänksamma miljön med mycket värme.

/ Susanne M

Jag vill varmt rekommendera Helenes behandlingar. För mig betyder dom mycket. Grädde på moset är också att hon är så förbaskat rar o go!!

/ Mari Berg

Underbart, fantastiskt o energigivande!

/ Birgitta Birgersson Svensson

Helt fantastiskt…mer avkopplande massage är svårt att få. Att Helene dessutom balanserar upp det som behövs…löser upp djupt rotade blockeringar..lindrar muskel och ledvärk och frigör sådant som vi inte mår bra av är ju helt outstanding. Man kommer in tung och trött och går därifrån lätt glad och fylld med energi.
Snacka om multi-behandling…feelgood all the way..kroppsbehandling top-notch-delux!!!

/ Beatrice Renner

”Balsam för själen är ett säg. Men även en helt fantastisk beskrivning på vad en stund hos Helene är. Hon ger dig och din kropp exakt vad den behöver. Att sedan även få ta del av hennes kunskaper inom Reiki, är bara så berikande. Investera en stund i dig själv. Det är du så värd. Och det är hit du ska gå <3″

/ Mia Klergård

”En fantastisk känsla för kropp och själ jag är mycket nöjd, detta borde bli en rutin i mitt liv.”

/ Christina Magnusson

”Otroligt nöjd! Vill varmt rekommendera Helenes behandlingar och miljön är fantastisk.”

/ Maria Bejhem

Har varit på en helt magisk massagebehandling hos bästa Helene Jigler!! Balsam för kroppen och knoppen!!!❤️ rekommenderas varmt från hela mitt hjärta!! Myyys!!!

/ Minna Snickars

Alla borde unna sig att komma till ro och njuta av Helenes behandlingar. Jag har prövat alla och kommer fortsätta.
Känns verkligen att energin flödar.”

/ Lena Ströberg

”helt underbart. Rekommenderar att ge din partner eller vän i present . eller gå tillsammans med din partner”

/ Anette Roxtröm

”Jag kan varmt rekommendera Helenes healingbehandling! Näring för både kroppen och själen!!”

/ Lena Sterner

”Helt underbar och totalt avslappnande behandling. <3 Längtar till nästa gång jag får chansen att njuta hos Helène.”

/ Carina Lindström

” Jag har gått på healingbehandling flertalet gånger hos Helene och alltid mått bättre när jag gått därifrån. Jag behandlades delvis för nacksmärtor, och efter min sista behandling höll jag mig helt smärtfri och symtomfri i 6 månader. Jag har aldrig mått så bra som efter Helénes behandlingar och kan varmt och innerligt rekommendera hennes behandlingar till alla.”

/ Sophie 

” Att få en healingmassage av Heléne är som att kropp och själ får en energikick! Jag andas lättare, tänker bättre och mår mycket bättre! Helene har förändrat mitt liv på många sätt och jag kommer aldrig sluta gå hos henne! !

/ Anna 37 år