PRODUKT INFO

 Doftljus: 289:-

  Duopack: 499:-

 Doftljus när du tagit behandling: 239:-

NU UTFÖRSÄLNING 150:- styck!

Ett doftljus med en tanke bakom.

Sense of Happiness har följande egenskaper för just DITT välbefinnande

 

Citrongräs: Har en stämnings höjande och upplyftande egenskap men också avslappnande vid stress. Den ger sol, energi och glädje till sinnet. Den är också mentalt uppiggande, höjer koncentrationen, renar luften effektivt och tar bort dålig lukt.

Ingefära: stimulerar sinnet och avhjälper brist på inspiration.

Ingefäraolja används även för att minska känslomässiga problem såsom ångest, depression, och utmattning. Den har också en värmande effekt som ger kraft.

Om du varit på healing behandling och ditt sinne fångat upp denna ljuvliga doft så förstärks och förlängs också effekterna av din behandling och dess egenskaper om du sedan tänder det hemma. Doft-sinnet är det starkaste sinnet vi har, som vi förknippar med upplevelser och minnen, så den känslan du hade vid behandlingen känner ditt sinne igen och du kan lättare återfå känslan av avkoppling och ro.  Tänd ljuset när du behöver komma ner i varv och känna lugn och stillhet.

Detta ljus är handgjort och producerat i Sverige med stor hänsyn till kropp & miljö. Soya vaxet innehåller bara naturliga råvaror, är vegetabiliskt, fri från paraffin och är sotfria. De är noga utvalda. Råvarorna till doftljusen tillverkas i dofternas mecka Grasse.

 

Med omtanke & värme

Heléne Jigler

 

 

Ett doftljus med tanke bakom.

 

Release and relax har följande egenskaper för just DITT välbefinnande

 

Lavendel: Med en lugnande och läkande effekt som ger dig balans, harmoni och en trygg omhändertagande känsla för kropp och själ vid oro och trötthet. Det finns hundratals positiva effekter med Lavendel som använts i tusentals år.

Kamomill: Hjälper till att lugna nerver, lindra oro och ilska samt lösa upp spänningar och en att få en god natts sömn.

Vanilj: Lugnande och avkopplande som ger en trygghetskänsla., en doft som nästan alla förknippar med glädje och kanske lite förväntan. .Afrodisiakum som ger den lilla kärleks kryddan.

Om du varit på healing behandling och ditt sinne fångat upp denna ljuvliga doft, så förstärks och förlängs också effekterna av din behandling och dess egenskaper, om du sedan tänder det hemma. Doft sinnet är det starkaste sinnet vi har, som vi förknippar med upplevelser och minnen, så den känslan du hade vid behandlingen, känner ditt sinne igen och du kan lättare återfå känsla av avkoppling, ro, glädje och lycka.

Detta ljus är handgjort och producerat i Sverige med stor hänsyn till kropp & miljö. Soya vaxet innehåller bara naturliga råvaror, vegetabiliskt och fri från paraffin och är sotfria. De noga utvalda Råvarorna till doftljusen tillverkas i dofternas mecka Grasse.

 

Med omtanke & värme

Helene Jigler

IMG_9291

Doft Diffuser/ Doftlampa

Ett vackert smycke till ditt hem eller arbete. Äggformade glas diffuser som avger fukt till den torra luften och samtidigt avger en behaglig mild doft i din smak och för din sinnes stämning just i dag. Addera 2-3 droppar i vattenbehållaren och knäpp igång den på knappen. Du kan välja flera lägen. Rullande med långsamt skiftande rofyllda färger eller stanna på den färg du önskar, du kan också välja att ha den släckt men med ångan igång. Perfekt att fukta ett torrt varmt sovrum, höja luft kvaliten i gemensamhets utrymmen. Den är otroligt rogivande och man blir bara lycklig!

I Healingmassage  behandlingen blandar jag just den olja DU behöver!

Just nu kan du beställa på helene@healthcarebyjigler.se så skickar jag den till dig för en frakt på 59:- eller så finns den i salongen på Kungsholms Kyrkoplan 4

Ring gärna för info. 070-7821782

Webbutiken är under uppbyggnad

Doftoljor 

99:-

Sthlm Fragrance Supplier serie av exklusiva Doftoljor är producerade i dofternas mecka Grasse / Frankrike och håller högsta kvalite.

En doft för varje tillfälle!
.
Dofterna:

No 1 Meadow Lily & Cotton Musk

No 2 Lavendel

No 3 Citrongräs& Ingefära  ( Sense of Happieness)

No 4 Vanilj & Pion

No 5 Ocean Breeze

No 6 White Tea & Sage

No 7 Green Tea

No 8 Bamboo

No 9 Lily of the Valley

No 11 Pink Champagne

No 12 For Him

No 13 Clean Cotton

No 14 Coconut

No 15 Lavendel Kamomill Vanilj ( Release & Relax)

No 16 Oud

No 17 Inspirit

.

Gråmelerad Diffuser i glas 

895:-

Frostat vitt glas

895:-

HOLISTIC HELA SORTIMENT