Behandlingar

Release & Relax 75 min  ( 90 min inkl samtal)

Healingmassage Deluxe med regndroppsterapi 

Pris: 1000 kr

Jag börjar med att droppa de 9 eteriska oljorna längst ryggraden. Doften av oljorna påverkar både sinnet och känslorna. Regndroppsterapi består av en rad eteriska oljor som har höga antibakteriella egenskaper. Kombinationen av dessa oljor ger synergieffekter som angriper toxiska ämnen och bakterier som finns mellan ryggraden och musklerna.

Varje enskild eterisk olja har sina specifika terapeutiska egenskaper som tillsammans med de andra oljorna hjälper till att återställa balans i kroppen. När oljorna absorberas i ryggraden förstärks alla nerv- och motoriska funktioner. Ryggraden fungerar som en motorväg eller träffpunkt där alla nerver utgår ifrån, eller ansluter till, och kontrollerar funktionerna av våra organ, körtlar och andra system i kroppen.

Därefter börjar jag med en harmonisk djupt avslappnande och rogivande lätt massage som hjälper din kropp att slappna av på alla plan. Sedan förmedlar jag livsenergin med mina händer som verkar på flera nivåer- både fysiskt, mentalt och emotionellt. Den stimulerar igång immunförsvaret och aktiverar självläkningsprocessen i kropp och själ. Din kropp styr själv vart energin ska gå, och löser upp blockeringar fysiskt och mentalt, kanske inte alltid där du själv tror..
Sänker puls och hjärtfrekvens, aktiverar det välbefinnande hormonet i kroppen Oxytocin. En mental och fysisk ”detox” där vissa utrensningar kan ske. Reiki energin lindrar även smärta ,är lugnande och sänker stressnivån mentalt och fysiskt samt går till orsaken av problemet, jobbar med självkänsla och självförtroende
Denna behandling är djupt avslappnande och fantastisk när du känner dig trött och är energi tömd, lindrar ångest, mildrar huvudvärk, kroniska och tillfälliga smärtor, om du är spänd och har varit eller är utbränd. Denna behandling är djupt stressreducerande.
Reiki energin är bra för alla, människor, djur växter och kan aldrig vara farlig.  Denna behandling är djupt stressreducerande och har allt!

Release and Relax  60 min  ( 75 min inkl samtal)

Reiki Healing Massage                          

                 Pris:  850 kr

Healing massage är en kombinerad behandling som sker i tysthet . Jag börjar med en harmonisk djupt avslappnande och rogivande lätt massage  som hjälper din kropp att slappna av på alla plan. Sedan förmedlar jag  livsenergin med mina händer som verkar på flera nivåer- både fysiskt, mentalt och emotionellt. Den stimulerar igång immunförsvaret och aktiverar självläkningsprocessen  i kropp och själ. Din kropp styr själv vart energin ska gå, och löser upp blockeringar fysiskt och mentalt, kanske inte alltid där du själv tror..

Sänker puls och hjärtfrekvens, aktiverar det välbefinnande hormonet i kroppen Oxytocin. En mental och fysisk ”detox” där vissa utrensningar kan ske. Reiki energin lindrar även smärta ,är lugnande och sänker stressnivån mentalt och fysiskt samt går till orsaken av problemet, jobbar med självkänsla och självförtroende

Denna behandling är djupt avslappnande och fantastisk när du känner dig trött och är energi tömd, lindrar ångest, mildrar huvudvärk, kroniska och tillfälliga smärtor, om du  är spänd och har varit eller är utbränd. Denna behandling är djupt stressreducerande.

Reiki energin är bra för alla, människor, djur växter och kan aldrig vara farlig!

Release & Relax 90 min / 110 min inkl samtal)

Healing massage             

                      Pris:  1400 kr

I denna behandling gör jag först massagen i 30 min och sedan så får klienten 60 min healing. Jag behandlar både fram och baksida på kroppen, annars går den till på samma sätt som Healing massage 60 min.

Reiki behandlingar är avdragsgillt och du kan använda din friskvårds peng till denna behandling!

Varmt välkommen!

Sense of Happiness  60 min  ( 75 min inkl samtal)

Reiki Healing                      

                             Pris: 850 kr

Du blir nerbäddad  på en skön säng med kläderna på. Jag lägger mina händer i olika positioner på framsidan och baksidan av klienten.

Reiki energin går till orsaken av problemen och symtom. Den är läkande och lugnande. Den stimulerar igång immunförsvaret och startar en självläknings process i kropp och själ. Sänker blodtryck och stressnivå i kroppen samt aktiverar det välbefinnande hormonet Oxytocin .

Lite av en fysisk och  mental ”Detox” där det kan ske utrensningar både mentalt och fysiskt.

Denna behandling är djupt avslappnande och fantastisk när du känner dig trött, energi tömd, har ångest,huvudvärk, smärtor, är spänd är stressad och har varit eller är utbränd.

Reiki energin är bra för alla, människor, djur växter och kan aldrig vara farlig!

Reiki behandlingar är avdragsgillt och du kan använda ditt friskvårdsbidrag till denna behandling!

Varmt välkommen!

Drops with benefits 60 min

Regndroppsterapi                

                              pris 750 kr

Vad är regndroppsterapi och hur går en regndroppsterapi-behandling till?
Du ligger först på rygg och får en energibalansering där jag håller mina händer på dina fötter. Därefter masseras sju utav oljorna in, en efter en med Vita Flex-tekniken under fotsulorna på reflexpunkterna för ryggraden.
 
Du får sedan lägga dig på mage och oljorna ”droppas” en och en utmed ryggraden och masseras in med fjäderliknande strykningar, Vita flex-teknik. Avslutar med varm handduk längs ryggen
 En Regndroppsterapibehandling är djupt avslappnande
samtidigt som den är renande. Doften av oljorna påverkar även sinnet och känslorna. Regndroppsterapi består av en rad eteriska oljor som har höga antibakteriella egenskaper. Kombinationen av dessa oljor ger synergieffekter som angriper toxiska ämnen och bakterier som finns mellan ryggraden och musklerna.
 
Varje enskild eterisk olja har sina specifika terapeutiska egenskaper som tillsammans med de andra oljorna hjälper till att återställa balans i kroppen. När oljorna absorberas i ryggraden förstärks alla nerv- och motoriska funktioner. Ryggraden fungerar som en motorväg eller träffpunkt där alla nerver utgår ifrån, eller ansluter till, och kontrollerar funktionerna av våra organ, körtlar och andra system i kroppen.

Vill förmedla att oljorna är kraftfulla med mycket koncentrerad doft och kraftfulla aromer, som kan vara påträngande vid överkänslighet för dofter.

Viktigt att komma ihåg

 

Alternativa och holistiska behandlingar har en välgörande förmåga och många kan vittna om dess helande kraft. Det betyder inte att du ska låta bli att uppsöka läkare om du är sjuk. Alternativa och holistiska behandlingar kan sedan användas som ett komplement till modern läkarvård.

 

thTT5IGDFV

Frans eller brynfärgning 20 min       Pris:   250 kr

Självklart ingår plockning av bryn

Frans och Brynfärgning 30 min        Pris:   350 kr

Bokatid grön XL